TradeDoubler Verification

torsdag den 27. februar 2014

Mig eller Danmark?

Kender I de film hvor man tænker: "Ej hvor pudsigt, at de lige har om et emne i fx skolen, der kan relateres til deres problem"?
Sådan har jeg det lige p.t.

Jeg har tidligere skrevet om sparetips (som er dejlige når man ikke har så meget at rutte med), men alt det her med finanskrisen har gjort alle til nærigpinde, og det gør det sværere at få jobs.

Den gennemsnitlige dansker har ca. 140.000 stående på en opsparingskonto (jeg ved ikke lige hvem det er). Og jeg mener at det er finanskrisen der har gjort folk bange for at bruge penge. Også selvom de har penge.
Når folk ikke bruger penge, så kommer der ikke knaster i kassen hos virksomhederne, og de må fyre ansatte. Så bliver folk arbejdsløse, og bruger færre penge. Det er en ond cirkel.

Men nu er krisen nok ved at dampe af, så folk igen kan bruge lidt penge. Men spørgsmålet er om de tør.

Mit dilemma er lige nu at jeg ikke selv har nogle penge (jeg er desværre ikke en af dem der har 140.000 kr stående), men for at rette op på økonomien i Danmark, så skal folk bruge penge.

Min opfordring til jer med penge på kistebunden: Brug dem! Eller i hvert fald nogle af dem, så folk kan få arbejde. Det gavner alle.

Jeg skal nok være med når jeg engang får 140.000 kr på kontoen, men lige nu å jeg tænke på mig selv!

Ses smukke mennesker!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar