TradeDoubler Verification

mandag den 27. juli 2015

Kur og status

Idag da jeg var til psykolog samtale på opus, fik jeg lige vejet mig. Jeg er kommet op og veje 75 kg. Efter dette indså jeg at der nok skal ændres nogle kostvaner og sættes kondition på træningsprogrammet.
For at komme i gang, har jeg købt en startpakke fra Nutrilett til en 3 dages kur, i håb om at det kan hjælpe mig igang med en livsstilsændring.
Jeg har mange gange før have ville ændre min livsstil eller i hvert fald tabe mig lidt. Jeg vil ikke sige at jeg som sådan har "kæmpet" med vægten, men jeg har altid haft lidt på sidebenene (og på maven og lårene). Men efter min obsession med pinterest, weheartit og polyvore, er jeg blevet mere opmærksom på hvordan man kan se ud, sådan rent kropsmæssigt. Der er også en masse billeder af lækker frugt og grøntsager, som får tænderne til at løbe i vand (hvis ikke det er alt det andet madporno jeg kigger på). 

Men nu begynder der snart et nyt skoleår, og skal for første gang møde om dagen frem for om aftenen, og det bliver spændende at se hvordan jeg klarer det, med min angst og alt det der. Det virker bare som et godt tidspunkt at starte på. Og hvem ved, måske bliver jeg et kendt ansigt i fitnesscenteret. 

Jeg vil forsøge at holde jer opdateret omkring Nutrilett 3-dages kuren. Jeg har købt pakken i den butik der hedder Normal, til 69 kr (shakeren fulgte ikke med, men kostede 15 kr)



Ønsk mig held og lykke (:

Ses smukke mennesker <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar