TradeDoubler Verification

mandag den 22. juli 2013

Mentale indkøb

Mange tænker sikkert at det er en mennskeret, at kunne få arla mælk og kærgården. Og en opdateret udgave af fjernsynet, mobilen eller computeren. Og når noget er dyrere så må det jo næsten være fordi det er bedre. Men nej!
Man kan spare en del penge, ved at vide hvad man har lyst til og hvad man har brug for. Og producenterne gør det ikke nemt for én. De vil selvfølgelig gøre hvad som helst, for at få dig til at købe deres nye og bedre produkt. Her kommer nogle mentale tips til at gennemskure producenternes marketingsfiduser.


  1. Før du tager afsted
    Der er nogle ting du kan gøre inden du tager ud og handler. Lad en indkøbsliste. Du kan finde de steder der har tilbud på netop det du mangler på tilbudsugen.dk. Og så skal du selvfølgelig holde dig til den. (Husk dit indkøbsnet)
  2. Når du er der
    Alting er meget nøje placeret i butikken. Mælk, som folk altid skal have, står allerbagerst i butikken. Så hele vejen fra indgangen og hele vejen til kassen, så bliver du fristet af alt hvad hjertet kan begære. Alt slikket står og stirrer på dig, og kommunikerer med din søde tand, mens du står i kø.
    Og når du står ved en vare, så sænk blikket. For længere nede på hylden står det samme produkt, bare billigere, og det dyre står i øjenhøjde.
  3. Når du kommer hjem
    Sig altid ja til bonnen og gem den, så du kan se hvad du har brugt penge på.
Med andre ting som computer, mobil eller fjernsyn. Hvis dit gamle ikke fejler noget, så behøver du ikke at skifte det ud.
Jeg har selv siddet og tænkt på at jeg snart burde får ny computer fordi batteriet på den jeg har er dødt. Men ellers fejler computeren ikke noget. Så er der jo ingen grund til at købe en ny. Og min mobil. Skærmen har været flækket i over halvandet år, men den fungerer stadig, så der er ikke nogen grund til at købe en ny.
Hvis blot man tænker sig lidt om, så kan man sagtens spare nogle penge (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar