TradeDoubler Verification

onsdag den 4. december 2013

4. december

Fejl 68
at købe sig fattig i forsikringer
Er du nok forsikret? Er du overforsikret? Og er forsikringen overhovedet det værd?
Personligt er jeg ikke forsikret nok. Jeg ejer ikke en eneste forsikring. Men man kan overforsikre sig selv. Tillægsforsikringer på elektronik er oftest blot et salgstrick. Tjek om du er forsikret gennem dit forsikringsselskab. Der er jo ingen grund til at være overforsikret (du får intet ud af det, udover en tom bankonto).

coaching-tips:


se på kendsgerningerne, inden du tegner forsikring.
- Hvis du ikke har bil, så skal du jo ikke have en bilforsikring. Er du enlig, skal du ikke have ægtefælleforsikring (er der noget der hedder det?). I forstår vel pointen (:
Køb kun fra et pålideligt forsikringsselskab.
- Få anbefalet et forsikringsselskab fra venner eller familie, men tjek om det er det rigtige forsikringsselskab for dig. Du skal ikke vælge et forsikringsselskab ud fra hvad andre har, men de kan måske anbefale nogle du ikke hørt om. Men tjek for guds skyld at de ikke er snyd og humbug, der kun er ude på at flå dig. 
Sammenlign, før du køber.
- Du må gerne shoppe lidt rundt i forsikringsselskaber. Find det der er billigst og passer bedst til dig. Og hvis din situation ændrer sig, så er det helt okay at skifte. Du skal ikke "gifte dig" til et forsikringsselskab, og beholde dit forsikringsselskab, bare fordi I har været sammen længe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar