TradeDoubler Verification

søndag den 20. oktober 2013

make it last longer!

Der er nogle ting man kan få til at holde længere, hvis blot man tænker sig om.

Fx en sæbedispenser kan få en strip på, så der kun kommer det halve ud. Og dine hænder bliver stadig rene.
Man kan gøre det samme med shampoo, balsam og kropssæbe. Ned i en sæbedispenser og så en strip på. Har du ikke en strip, så kan lukkeklipsen, fra rugbrødsposen kan sagtens klare tricket.

Vaskeklude til babynumser eller make-up-fjerning, så klip dem over. Du kan enten klippe dem over i halve eller kvarte. Nu har du dobbelt så mange eller 4 gange så mange.

Opvaskemiddel – der er altid lidt tilbage
Flasken med opvaskemiddel er tom og klar til at ryge i skraldespanden, men du kan få lidt mere for pengene, hvis du hælder vand i flasken. Så er der til fire-fem opvaske mere. Det samme trick kan du bruge med hårshampooen.
Få det dobbelte ud af en afkalkning
Når du afkalker kaffemaskinen eller elkedlen, så gem det første hold vand og afkalker, hæld det på en plastikpose, og bind den om dit brusehoved på badeværelset. Efter et par timer er brusehovedet som nyt – helt uden kalk.
Undgå spild af madfilm
Madfilm driller ofte, når man skal rulle det ud – det krøller sammen, og er lige til skraldespanden. Men du få 100 pct. udnyttelse, hvis du lægger rullen med madfilm i fryseren før brug. Så filtrer det ikke næste gang, du skal bruge det.
Mere toiletpapir for pengene
Kender du det – ét ryk i toiletrullen og så ligger der en halv meter papir på gulvet. Det sker især med det tynde toiletpapir, men du kan stoppe ”misbruget” ved at trykke rullen flad, så ruller papiret ikke så let af.
Hvad gør I for at få tingene til at holde længere? (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar