TradeDoubler Verification

søndag den 17. november 2013

sparesøndag - juletid

Nu kommer julen snigende, og som bekendt koster den klejner. Men det behøver det ikke. Her er nogle tips til at gøre julen lidt billigere:

1. Julegaver
Start med at planlægge hvor meget I vil give for en gave, og hvor mange du planlægger at give til. Dem man ikke snakker med er ikke nødvendige at give gave til.
Vælg kun at købe julegaver i løbet af en eller to dage, så du undgår impulskøb og panikkøb (og ikke bruger for mange penge på brændte mandler, som bliver solgt overalt).
Tag en god ven i hånden og køb julegaver sammen.
Tjek priser hjemmefra. Søg på google eller pricerunner for at finde det billigste sted.
Lav det selv. Mal et billede, bag et brød eller hvad end du finder på. Folk bliver glade når de ved du har brugt tid på en gave specielt til dem.

Indpakningen behøver ikke være så fint. Jeg har brugt avispapir og jutesnor (avispapiret kan ryge i brændeovnen, så kan det også lune lidt).

Når du er ude, så lad væremed at købe ting til dig selv. Sæt dem hellere på din ønskeliste. Og hvis du ikke får det i julegave så kommer januarudsalget, hvor du sikkert kan få det billigere.

2. Julepynt
Allerede nu bugner alle butikker med julepynt og kalenderlys. Men kan julepynten fra sidste år ikke bruges? Hvis ikke, så lav julehjerter og guirlander af reklamer og gratis aviser. Eller find kogler og grene i naturen og hæng dem op eller sæt det i vaser.

3. Juletræ
Behøver du et juletræ? Ellers er et plastikjuletræ smart. Det kan bruges år efter år, og så fælder det ikke.
Hvis du ikke har plads til et juletræ, så kan der købes wallstickers. Det fylder slet ingen ting.
Eller et alternativ er at man kan gå ud og danse om et juletræ der allerede står ude og som forhåbentlig også står der næste år. Så får du også lidt røde kinder, og lidt bedre samvittighed over at have spist for meget ris'a'la'mande.

Håber at disse tips kan hjælpe dig igennem December uden ondt i pengepungen (:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar