TradeDoubler Verification

fredag den 27. juni 2014

Sommerferie!

Så står der endelig sommerferie på skemaet, og det er stadig helt surrealistisk for mig. Og det der med flytningen kommer tættere på, og jeg er slet ikke klar. Jeg er så dårlig til at vente, da jeg har absolut ingen tålmodighed. Jeg har lidt nemmere ved at få tingene gjort, hvis deadline er lige op over (er en killer til last-minute lektie-læsning), men 2 uger til en flytning er lang tid og samtidig er det lige om lidt. Det er vidst nok en måned siden vi skrev under på lejekontrakten, så man har jo haft tid til at vende sig til tanken.
Der er da også nogle ting der er blevet pakket ned (som man finder ud af man godt kunne bruge, nu hvor de ikke er her), men jeg føler at der stadig er langt til mål.

Så for ikke at kede mig, så får internettet min fulde opmærksomhed. Jeg har lige søgt et job, jeg leder efter steder hvor man kan tjene en lille skilling (bl.a. eovendo hvor min guldkode stadig er: kylling) og så bruger jeg tid på we heart it. Som I nok kan se, så har jeg ændret i layoutet her på bloggen (Husk at man stadig kan donére til min mors katte, nappen er bare flyttet ud til venstre).

Uhh, og så har kæresten og jeg haft spendérbukserne på og bestilt billetter til fup i farvandet LIVE, under Zulu Comedy Festival 2014. Og man glæder sig! Sådan en billet koster kun 25 kr på billetlugen og noget siger mig at det bliver hepperdep (som Morten Wichmann ville sige det).
Så hvis man ikke har så mange penge, så er det en klar anbefaling!

Og så står den på årsdag med kæresten på mandag, hvor planen er at vi skal på Jensens Bøfhus og drikke rødvin (når vi kommer hjem. Vi køber noget billigt rødvin i netto). Jeg glæder mig til at fejre at vi har kunnet holde hinanden ud i 2 år (Det er jo en evighed, når man er 22).

Så selvom der ikke er planer om en udrejse, så tvivler jeg på at sommeren bliver kedelig (:

Hvad skal I lave i sommerferien (hvis I har sådan én) og hvad kan man lave når man ikke har nogle penge?

Ses smukke mennesker!

2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig også til sommerferie, men der er desværre over en måned til endnu. God sommer

    SvarSlet
  2. Mange tak (:
    Håber at din sommerferie bliver ventetiden værd (:

    SvarSlet